Over ons

Carin Haircosmetics

Carin Haircosmetics is een volledig Belgisch bedrijf dat hoogwaardige haarcosmetica produceert voor het professioneel gebruik in uw kapsalon. Zo kan u als professional een uniek product aanbieden aan uw klant dat niet terug te vinden is bij de groothandel om de hoek.

De verkoop van onze producten aan de kapper gebeurt via een netwerk van verdelers. Op deze manier zijn we nauw verbonden met de kapperswereld en kunnen we snel inspelen op de vragen en noden van de professionele kapper. Naast de snelle en persoonlijke service van onze verdelers, bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid om demonstraties en workshops bij te wonen in de Carin Haircosmetics Academy of op locatie.

Carin Haircosmetics is een onderneming die hoogkwalitatieve producten aflevert op een maatschappelijk verantwoorde manier. Sinds 2013 zijn we in het bezit van het “ISO22716” certificaat, dé referentienorm voor de cosmetica-industrie en dé garantie dat alle producten worden geproduceerd met aandacht voor kwaliteit, mens en milieu.

Research & development

Sinds 1958 is Carin Haircosmetics een vaste waarde op zowel de Belgische als de internationale markt. We zijn er dan ook bijzonder trots op dat wij tot op de dag van vandaag zowel onderzoek, ontwikkeling als productie op eigen bodem verwezenlijken met nog steeds de allergrootste passie voor ons vak.

100% made (with love) in Belgium dus.