Private label

Your Brand - Our Know-how

Carin Haircosmetics geeft vorm aan uw concept, van idee tot afgewerkt product! Carin is een KMO opgericht in 1968 en telt momenteel een 30-tal medewerkers.


Door onze jarenlange ervaring met de productie van onze eigen professionele haarcosmetica lijn, hebben we de kennis om te voldoen aan alle mogelijke wensen van de klant.


Het productgamma omvat shampoo's, kleuring -en ontkleuringsproducten, neutralisaties, permanenten, gels, haarlak, verzorgende producten, etc.
We kunnen zowat elk (haar)cosmeticaproduct voor u ontwikkelen en afwerken.

Research en Development

Technische productontwikkelaars, marketinggerichte account managers en een grafisch team denken creatief met de klant mee zodat de betrokkenheid bij elk project erg hoog is.

Formules mogen door de klant zelf aangeleverd worden of kunnen in onze labo's volledig op maat en uniek voor de klant ontwikkeld worden.

Kwaliteitsbeleid

Bij Carin haircosmetics staat kwaliteit en veiligheid van de producten centraal. 


Wij werken volgens de standaarden beschreven in ISO22716. De internationale richtlijn voor de goede productiepraktijken betreffende cosmetica en zijn hier ook voor gecertifieerd. 


Door uitvoerige controles op inkomende grondstoffen, halffabricaten, uitgaande producten, microbiologische en/of specifieke testen kunnen we u de beste kwaliteit garanderen.


Onze kennis en constante opvolging van de wettelijke (internationale) verplichtingen en reguleringen zorgen voor een veilig verkoopbaar product.