Nieuws

Workshop Ammonia Free Day ‘Luméa’

Op maandag 13 mei 2019 mochten we een groep kappers ontvangen in de Carin Haircosmetics Academy. Om de dag goed te starten, werden de kappers, elk met hun eigen model mee, hartelijk verwelkomd met boterkoeken en koffie.

Na de uitleg gegeven te hebben over de ammoniakvrije kleuren van de Carin Haircosmetics ‘Luméa’-serie, begeleidden onze experts, Dominique en Lynn, de kappers om de juiste diagnoses te stellen zodat iedereen zelfstandig aan de slag kon.

Het resultaat: nieuwe technieken aangeleerd, nieuwe kleuren geïntroduceerd en dat leidde tot vele blije gezichten 😊. De opleiding werd met andere woorden unaniem positief bevonden.

Kortom, alweer een geslaagde workshop die erop zit! Op naar de volgende!

Pivot Point - Contouring & Highlights @ Carin Haircosmetics

Op maandag 18 maart hadden we in de Carin Haircosmetics Academy de opleiding Highlight & Contouring onder begeleiding van Pivot Point.
In de voormiddag besprak Karin de verschillende gelaatsvormen en hoe we een kapsel kunnen aanpassen aan de hand van de kleur.
Na het uitleggen van enkele technieken, mochten de kappers zelf aan de slag op oefenhoofd, alweer een geslaagde opleiding in de Carin Haircosmetics Academy!

Last flight of the SEAKING over CARIN HAIRCOSMETICS

Last flight of the SEAKING over CARIN HAIRCOSMETICS - 21-03-2019

Get Inspired 03/12/2018

Guillaume Lefever & Carin Haircosmetics introduce you to the newest trends.

Pivot Point @ carin

De training "old school" heren was een succes.
Bekijk de foto's op onze facebook pagina !

Carin Haircosmetics today @ KTA2 Diest

Op 25 september waren we op bezoek bij het KTA in dienst voor een basis training.
Foto's vind je hier.